Iria Producciones

Iria Producciones va ser creada en 2005 per dur a terme els serveis tècnics de la gira de “Defensant al Cavernícola” de Rob Becker amb el primer muntatge que es va fer a Espanya. Uns anys més tard es va fer amb la gestió dels drets de l’obra i al 2009 es du a terme el muntatge de la versió renovada de “El Cavernícola” amb Nancho Novo. Han produït “Sobre Flores y Cerdos, mas Nancho largo” escrita, dirigida i protagonitzada per Nancho Novo i “Sombra de perro” escrita i dirigida per Nancho Novo i protagonitzada per José Coronado.
Tot això, seguit de la versió de “El Cavernícola” a Barcelona, representada per Josep Julien i “Animals” de Ricky Gervais, protagonitzat per Juanra Bonet.
Al 2013 estrenen “El Cavernícola” a Miami, protagonitzada per Alexis Valdés, dirigida per Nancho Novo i orientada pel públic llatí dels EUA.
Al 2014 està previst produir “La Cavernícola” amb Yolanda Ramos i “Penélope, deja de llorar” que porta 10 anys triomfant en els escenaris francesos.
A l’àrea d’audiovisuals Iria Produccions ha realitzat diversos projectes corporatius per CEAPA i altres organitzacions i obres documentals com a “Ulls que no veuen, víctimes del feixisme des de la transició” de Luis Moles, i “Ells han de jugar” de Nancho Novo que va ser seleccionat a la Seminci de Valladolid.Logo Iria